Super firma
UTAH SERVICE S.R.L.
 


Loading...... AdDynamix

 

 

Galerie foto,Despre noi,Contact,Servicii
Prima pagina

                                                                                                                                    

              

Despre noi
 

 

 

 


Firma noastra a fost infiintata in anul 1996 ,avand ca obiect principal intretinerea si repararea utilajelor de constructii (buldozere, excavatoare, automacarale, rulouri compactoare, motocompresoare, grupuri electrogene, autoincarcatoare, autobasculante, tractoare pe roti si pe senile etc.), a instalatiilor hidraulice specifice, confectionarea si reconditionarea de piese de schimb (rectificarea arborilor cotiti, a blocurilor motoare, pompe de injectie, etc.) si subansambluri din domeniul amintit.

Societatea noastra este agreata de numeroase alte firme de profil, din tara si din strainatate, institutii publice si intreprinzatori particulari.

In acest sens, dorim sa mentionam ca parteneri de afaceri, unitati militare din Ministerul Apararii Nationale , exploatarile miniere din Valea Jiului ,firme din strainatate, administratii ale domeniului public din Bucuresti, si judete limitrofe, primarii si multi altii.

Totodata, concomitent cu ridicarea calitatii serviciilor prestate, suntem in etapa implementarii.Sistemul de management al calitatii ISO 2001:2000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOT100